Millî Eğitim Müdürü Koltuğuna İrem Medine Koçak Oturdu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile İl Millî Eğitim Müdürü koltuğuna, temsili olarak Çakmakcı Sait İlkokulu 3/D sınıfı öğrencisi İrem Medine Koçak oturdu.
Millî Eğitim Müdürü Koltuğuna oturan Koçak: Tüm Çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak söze başladı. Temsili Millî Eğitim Müdürü Koçak; kendisine ve misafirlerine birer çay söyledikten sonra, İlimizde bu güne kadar yapılan çalışmaları gözden geçirereceğini belirterek, ilimizin başarısını daha ileriye taşımak için elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti.
İlimizdeki tüm okulların sınıf mevcudunu otuzu geçmeyecek şekilde ve normal eğitime geçirmek için arsaların yerinde incelenerek, ihtiyacı olan bölgelere en kısa zamanda okul yapılması talimatını verdi.
Müdür Koçak; öğrencilerin ders saatleri dışında sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği yerlerin çoğaltılmasını, okul kantinlerinin denetimlerinin sıklıkla yapılarak öğrencilerin sağlığına zarar verecek ürünlerin satılmamasını, öğrencilere uygun kaliteli ve hesaplı ürünlerin satılmasını istedi.
Ziyarette, Okul Müdürü Hakkı Erdemir ve Sınıf öğretmeni Beyhan Ildırar hazır bulundu.