KAHRAMANMARAŞ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Rehber Öğretmenler Yılsonu Toplantısı Yapıldı

2014-2015 Rehber Öğretmenler yılsonu toplantısı Onikişubat, Dulkadiroğlu, Andırın, Çağlayancerit, Türkoğlu ve Pazarcık ilçelerinde görevli Rehber Öğretmenlerin katılımı ile yapıldı.
2014-2015 Rehber Öğretmenler Yılsonu Toplantısı Yapıldı

Kipaş Eğitim Kurumları seminer salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi, Şube Müdürü Ramazan Balkis, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ömer Güner ve Andırın, Çağlayancerit, Türkoğlu ve Pazarcık ilçelerinde görevli Rehber Öğretmenler katıldı. 

 

Rehberlik ve Araştırma MerkeziMüdürü Ahmet Bülbül açılış konuşmasında, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı değerlendirmesinde bulunarak, yapılan çalışmalara katkı sağlayan başta İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerine ve tüm rehber öğretmenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı boyunca yaptığı faaliyetler hazırlanan sinevizyon gösterimi ile katılımcılara sunuldu.

 

Mersin Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alim Kaya tarafından “Günümüzde Rehberlik Anlayışları’’ başlıklı söyleşiyi gerçekleştirildi. “Rehberlik Uygulamalarında Güncel Yaklaşım Tarzları” ve “Nasıl bir Rehber Öğretmen’’ teması üzerine yoğunlaşan söyleşi büyük beğeni topladı.

 

Fatih Mahallesi Osman Bey Caddesi No 13 İç Kapı No 02 46050 Onikişubat/Kahramanmaraş/TÜRKİYE - 0344 216 46 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.