KAHRAMANMARAŞ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 yılı İl içi Öğretmenlerin yer değiştirme başvuruları ile ilgili ilimiz münhal kurum listesi

2017 yılı İl içi Öğretmenlerin yer değiştirme başvuruları il ilgili ilimiz münhal kurum listesi bilgi amaçlı olup ekteki bilgi notları doğrultusunda işlem tesis edilecektir.  
2017 yılı İl içi Öğretmenlerin yer değiştirme başvuruları ile ilgili ilimiz münhal kurum listesi

Bilgi Notu 1:

1-Öğretmenlerin il içerisinde çeşitli nedenlere bağlı (Mazerete bağlı, okul/kurum kapatılması, norm fazlası, yöneticilik görevinden ayrılma ve hizmetin gereği soruşturma kapsamında vb.) atamalara bağlı olarak yayınlanan münhal listede değişiklik olabilir.

2-Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yönetici Ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmeliğin 21.Maddesinde “Özel eğitim kurumları hariç olmak üzere, bir yerleşim merkezindeki her eğitim kurumunda en az 1 rehberlik alan öğretmeni norm kadrosu doldurulmadan ikinci ve müteakip norm kadrolara öğretmen atanamaz.” Denilmekte olup atamalar bu doğrultuda yapılacaktır.

 

3-Millî Eğitim Bakanlığı Özel Program Ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 13.Maddesinde “Bu Yönetmelikte aranan şartları taşıyan öğretmenler arasından eğitim kurumunun bağlı bulunduğu genel müdürlüğün inhası, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün teklifi ve Bakanın onayı ile dört yıllığına atama yapılır. Eğitim kurumunun bağlı bulunduğu genel müdürlükçe belirlenen kriterlere göre görevinde başarı gösteren öğretmenlerin görev süresi ilk atamadaki usulle dört yıl daha uzatılabilir.” Denildiğinden Proje okullar münhal listeye yansıtılmamıştır.

 

Münhal Liste için tıklayınız...

Bilgi notu için tıklayınız....

Saygılarımla..

Fatih Mahallesi Osman Bey Caddesi No 13 İç Kapı No 02 46050 Onikişubat/Kahramanmaraş/TÜRKİYE - 0344 216 46 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.