Özgecan Adına Menekşe Anaokulu’nda Oyun Odası Açıldı
1437
16:35
16.02.2015

Ölüm haberiyle tüm yurdu yasa boğan Özgecan Aslan’ın adının yaşatılması için harekete geçen Onikişubat Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde Serintepe Mahallesi´nde bulunan Menekşe Anaokulu’nun bir odasını Özgecan Aslan için yeniden dizayn etti.

 

Çalışmaların tamamlanmasıyla Özgecan Aslan adına yapılan Oyun Odası açılışı düzenlenen mütevazi bir törenle hizmete açıldı.

 

Açılış sırasında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, “Ülkemizi yasa boğan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek oyun salonuna Özgecan’ın adını vermeyi kararlaştırdık. Oyun odasının yapılmasına katkı sağlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” dedi.

 

Okunkişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt Oyun Odasının açılış kurdelesini kesti.

 

Açılışın yapılmasıyla Oyun Odası’na giren öğrencilere, Belediye Başkanı Mahçiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Öğrenciler, Özgecan Aslan için Oyun Odası önüne karanfil bıraktı.

 

Yayın Tarihi: 16.02.2015